top of page

Slavimo 10. epizodu našeg Podcasta

Kako ste vjerojatno već i sami izbrojali, došli smo i do jubilarne desete epizode našeg dragog nam Podcasta. Bilo je čupavo, bilo je dlakavo, ali bome i jako zabavno. Opa, rima je pala. Slučajno je tako ispalo. Kako tvrdi moj kumašin, a i ja ga u tome podržavam, mi i dalje ne stajemo i nadamo se kako ćemo snimiti i lansirati još barem toliko epizoda. Pa onda možemo lagano u...

U ovoj vas epki očekuje nešto zanimljivosti o čudnovatom kljunašu, jer se očito nas dva ne možemo dovoljno načuditi što je tu tako čudno. Ustvari, ta životinja, taj sisavac i je stvarno čudnoga i izgleda ali i osobina.

Kad smo to obrazložili, nakon toga smo se osvrnuli na pizzu sa spaghettima. Užas! Fenomenalna ideja! :-( Još jedna stvar preko koje ja nisam mogao preći je ta kad netko izvali za vino da je suho. Znači tekućina je suha. Stvarno ne znam tko se toga dosjetio. Možda isti onaj koji je rekao da je more mokro. U ovom nastavku moći ćete uživati i u dvije pjesme koje su na neki način premijerno puštene u našem eteru. Autor je htio ostati anoniman i moramo to poštivati. Proslavite i Vi sa nama 10 epizodu i iduće koje tek dolazi jer znajte da smo za 7 dana opet sa novim temama tu negdje na vidiku. Uživajte i pozdrav!

bottom of page