top of page

Hendricksov most nema veze sa dotičnim gitaristom osim grafita!

Zar je moguće da nam je hrvatski jezik toliko siromašan ili nam je možda već i dosadio da smo počeli koristiti tuđe, to jest strane riječi u svakidašnjem raygovorima. Ne znam, možda nam treba neki brejk od stresa jer se sve bejsikli svelo na simple objašnjenja da sve bude kul.

Tvrdim da nije loše tu i tamo ubaciti neku stranu riječ, ali baš pretjerivati i da svaka druga bude rendom.... TO NIJE DOBRO!

Tko god da je "šarao" grafit na Zelenom mostu, čini se da je uspio jer ga očito sada SVI znaju kao Hendricksov most. Makar su ga sada i osvjetlili tako da bez obzira čto ističe tu zelenu boju, izgleda da će ipak ostati ovo drugo ime.

Ne mogu vjerovati da su našeg Gorana kaznili zbog nenošenja osobne karte prije 3 godine, ali još je smješnije da su ga isti ti koji su ga priveli vratili na mjesto zločina.

Ali kako je to Gile ispričao, bolje poslušajte sami na ovome linku. Ima tu još zanimljivih i smješnih momenata tako da nemojte se ustručavati, samo slušajte. I da, svaki puta zaboravim reći i napomenuti: SVA glazba i zvukovi u našim emisijama su autorski i sve sami editiramo i snimamo. I još jedna stvar, sutra u utorak 14.6. 2017. naš kumašin Goran ide da ga poprave i zakrpaju tako da ljudi - DRŽ'TE FIGE da se naš voditelj brzo oporavi da i možemo nastaviti snimati još hrpu emisija glatko i slatko. GOGO, BIT ĆE SVE SUPER!!! Ljudi, hvala što nas slušate! ugodan tjedan i do idućeg vikenda, Živjeli!

bottom of page