top of page

Sretan vam praznik rada


Hej ljudi, sretan vam praznik rada, tj. dan nerada. Eto snimljena je i druga epizoda našeg podcasta. Goran i ja smo trabunjali o prazniku rada kod nas i u svijetu. Pa smo malo trkeljali i o subotnjem spektaklu koji se održao na Engleskom stadijumu Wembley, naravno riječ je boksačkom meču izmedu Kličkova i Joshue. Iako smo oboje navijali za Klička, pobijedio je onaj drugi ali nema veze čini se da će biti revanš meča.

Takoder, Goran je podijelio zgodu sa svećenicima koji su mu došli blagosloviti kuću i priznao kako ih je dočekao, ustvari nije ih očekivao ali eto, ipak ih je pustio u svoj dom.

Za kraj 2. epizode smo metiljali o statiranju i vlastitim iskustvima u domaćim TV serijama i emisijama, tko zna možda smo i trebali upisati neku akademiju za statiste pa bi se probili i imali više angažmana.

Slušajte, uživajte, komentirajte, pošaljite nam nešto, bilo što.... kako bi znali da ste ovdje i da barem netko sluša :-D Uživajte u životu, budite sretni i veseli. Treća epizoda stiže uskorooooo. Pozdrav!

bottom of page